Kim Kardashian & Kanye West klar til barn nr. 3

En glædelig nyhed mødte os i går aftes på de sociale medier. Den skønne Kim Kardashian og Kayne West venter nemlig deres tredje barn – denne gang med hjælp fra en rugemor.

LÆS OGSÅ: Christiane: Hjælp – jeg taber håret!

Parret har længe gerne ville have barn nummer tre, men på grund af Kim Kardashians sygdom, ’Placenta accenta’, har det ikke været muligt for hende at bære flere børn. Efter mange overvejelser har parret derfor besluttet sig for, at de vil udforske det at bruge en rugemor.

Både søsteren, Khloé Kardashian og Chrissy Teigen har tilbudt at være rugemor, men hvem det bliver må tiden vise. I hvert fald ønsker vi Kim Kardashian og Kayne West alt det bedste og har stor respekt for deres beslutning!<3

LÆS OGSÅ: Beyoncé har født

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide