Se billederne: Romantikken blomstrer mellem Prins Harry og Meghan Markle 

Under Invictus Games, som i øjeblikket bliver afholdt i Toronto i Canada, var der især to mennesker, der løb med opmærksomheden. Nemlig den engelske Prins Harry og hans kæreste, den smukke skuespillerinde Meghan Markle. Det er ellers ikke sååå meget, vi har fået lov til at se det søde par sammen, men denne gang blev der både holdt i hånd og kemien mellem dem er bestemt ikke til at tage fejl af. Ååååh <3 LÆS OGSÅ: Indret  dit hjem som: Meghan Markle 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og