[single_post_category_name]

Hyld kvinderne i dit liv med Triumph

I forbindelse med lanceringen af den nye Amourette Charm-kollektion fra Triumph, har de igangsat en ny nordisk kampagne, hvor du kan nominere op til tre kvinder, som har spillet en særlig rolle i dit liv, og som du ønsker at vise din taknemmelighed overfor.

LÆS OGSÅ: Vind lækker Clarins-forkælelse fra top til tå

”For os betyder god støtte alt. I en travl hverdag husker man ikke altid at sige tak til dem, der støtter én i det store og det små. Derfor har vi i forbindelse med lanceringen af vores nye Amourette Charm-serie lavet en nomineringskampagne, hvor vi hjælper kvinder med at sende lidt kærlighed i omløb, ” siger Line Bjerring, Brand Marketing Manager for Triumph i Norden.

Derfor kan du nu nominere op til tre kvinder i dit liv, som har været særligt støttende. Det kan være, at din veninde lod dig flytte ind i sin lejlighed, da du gik fra din kæreste, eller at din mor bakkede dig 100 procent op, da du valgte at droppe ud af din uddannelse – mulighederne er mange, og hvis heldet er med dig, at du endda vinde et spaophold for dig og tre veninder eller et lækkert sæt undertøj fra den nye Amourette Charm-serie.

Læs mere om kampagnen, og hvordan du kan deltage i konkurrencen HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide