Hyld kvinderne i dit liv med Triumph

I forbindelse med lanceringen af den nye Amourette Charm-kollektion fra Triumph, har de igangsat en ny nordisk kampagne, hvor du kan nominere op til tre kvinder, som har spillet en særlig rolle i dit liv, og som du ønsker at vise din taknemmelighed overfor.

LÆS OGSÅ: Vind lækker Clarins-forkælelse fra top til tå

”For os betyder god støtte alt. I en travl hverdag husker man ikke altid at sige tak til dem, der støtter én i det store og det små. Derfor har vi i forbindelse med lanceringen af vores nye Amourette Charm-serie lavet en nomineringskampagne, hvor vi hjælper kvinder med at sende lidt kærlighed i omløb, ” siger Line Bjerring, Brand Marketing Manager for Triumph i Norden.

Derfor kan du nu nominere op til tre kvinder i dit liv, som har været særligt støttende. Det kan være, at din veninde lod dig flytte ind i sin lejlighed, da du gik fra din kæreste, eller at din mor bakkede dig 100 procent op, da du valgte at droppe ud af din uddannelse – mulighederne er mange, og hvis heldet er med dig, at du endda vinde et spaophold for dig og tre veninder eller et lækkert sæt undertøj fra den nye Amourette Charm-serie.

Læs mere om kampagnen, og hvordan du kan deltage i konkurrencen HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet