[single_post_category_name]

Amerikanske medier bekræfter: Khloé er gravid

Kardashian/Jenner-klanen bliver i den grad større i det kommende år, hvis man skal tro på historierne fra flere amerikanske medier. Og enten er der virkelig babyboom i familien eller også er der nogle pr-medarbejdere på overarbejde for at skabe overskrifter med familien i forbindelse med sæson-premieren på ’Keeping Up With The Kardashian’.

LÆS OGSÅ: Er Kylie Jenner gravid?

Først hørte vi, at Kim Kardashian venter en pige via rugemor i starten af det nye år. I weekenden gik alle sociale medier amok over rygtet omkring, at Kylie Jenner angiveligt er gravid med kæresten, rapperen Travis Scott, og nu er vi så kommet til den næste Kardashian i rækken, nemlig Khloé, som ifølge både E News!, People ag US Weekly venter barn med sin kæreste gennem det seneste år, basketballspilleren Tristan Thompson.

Rygterne om, at Khloé skulle være gravid har tidligere svirret, men denne gang skulle den være god nok og flere kilder har bekræftet over for de to medier, at Khloé venter sig.

I sidste sæson af ’Keeping Up With The Kardashians’ indrømmede Khloé også, at parret var begyndt at snakke om at starte en familie, og at kæresten havde givet udtryk for, at han ville have et helt basket-hold, men at hun lige syntes, at det skulle starte med en, inden hun afslørede, at hun havde lagt p-pillerne på hylden.

Tiden vil vise, om rygterne viser sig at være sande, men vi glæder os nu til den dag, hvor vi kommer til at se Khloé som mor, som vi er sikre på, at hun vil klare med bravour. 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian skal være mor til januar!

 Her kan du se nogle af de sødeste stunder mellem parret <3


LÆS OGSÅ: Har Khloé lige selv bekræftet, at hun skal være mor?!!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide