[single_post_category_name]

Rihanna indtager New York Fashion Week med makeup-lancering & ny tøjkollektion

New York Fashion Week står i den grad i Rihannas tegn. Fredag den 8. september lancerede hun sit verdensomspændende makeup-brand Fenty Beauty og søndag præsenterede hun den nyeste FENTY PUMA by RIHANNA-kollektion.

LÆS OGSÅ: August måneds Goodiebox: En fantastisk boks til enhver smag!

Hvis du er en af dem, der følger kendte celebrities og beauty-influenter på Instagram, kunne du nok ikke undgå at lægge mærke til, at Rihanna i fredags lancerede sit helt eget makeup-mærke Fenty Beauty i intet mindre end 1.600 Sephora-butikker verden over.

Men nu kender man efterhånden også Rihanna godt nok til at vide, at kvinden ikke gør noget halvt, så hvorfor ikke også bare indtage hele New Yorks modeuge med både en makeup-lancering OG en spritny tøjkollektion?

Især lanceringen af Fenty Beauty har hun teaset for længe, men stadig været yderst hemmelighedsfuld omkring, hvad det helt præcist var. Men i fredags blev det altså afsløret. En super smuk kollektion med foundation, highlighter, børster mm., som Rihanna blev inspireret til at skabe efter, hun havde forsøgt at finde frem til produkter, som kunne gå til alle hudtyper og -toner.

Vi har især forelsket os i foundationen, ’Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation’, som findes i hele 40 nuancer, derudover er vi også virkelig fan af ’Invisimatte’ anti-shine pudder og blotting papir, til når man eksempelvis bliver lidt for shiny ud på eftermiddagen. Faktisk er vi ret vilde med det hele, så det er svært at finde favoritter, for de 30 ’Match Stix Skinsticks’ er altså også TO DIE FOR!
Søndag præsenterede hun så den nyeste kollektion af FENTY PUMA by RIHANNA, en kollektion som beskrives som et miks mellem beach chic og motorsport sexy – for ja, why not?

”Denne kollektion er et mix mellem to verdener: motorcross og surfing. Det var en udfordring at få bragt dem sammen, men det endte med at blive den perfekte kombination,” har Rihanna udtalt om den nye kollektion. Kollektionen byder på oversize items og sexede bodysuits og er både sporty og sexet – ligesom Rihanna selv.

Fenty Beauty kan du som sagt allerede nu købe i Sephora-butikker verdenen over, hvorimod du må vente lidt med tøjet, som først kan købes i marts 2018.

LÆS OGSÅ: Giv din hud det ultimative sundhedsboost

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide