[single_post_category_name]

Khloé Kardashian afslører: Det glæder jeg mig til i min graviditet

Dem, der kender bare en smule til Khloé Kardashian ved, at hun er besat af orden, og som hun selv beskriver det, ”lider” hun af Khlo-CD. På sin app afslører hun, at hendes graviditet ikke rigtigt har påvirket det endnu. Men hun har dog hørt, at man i sidste trimester af graviditeten går all in på redebygning. Hvor man bare får en ustyrlig lyst til at gøre rent og organisere alt det, man kan. Ifølge Khloé har hendes søstre allerede forberedt hende på, at hun kommer til at elske denne fase især, og det har fået hende til at glæde sig ekstra meget til det.

Som hun skriver på app’en:

“Jeg vil have, at alt skal være organiseret, planlagt og så perfekt som muligt, før babyen kommer. Jeg kan ikke vente!”

LÆS OGSÅ: Calvin Klein lancerer ny kampagne med Kardashian/Jenner-søstrene

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide