[single_post_category_name]

De her 7 celebs crusher vi på for tiden

Vi holder altid øje med de skønne hollywood-stjerner; nogle mere end andre. Vi har set os lune på et par stykker, som vi bare synes gør det ekstra godt lige for tiden! Her kommer et lille shout-out til både nogle nye og nogle mere garvede celebs, som – let’s be honest – er virkelig talentfulde og lækre.

LÆS OGSÅ: Hollywood-parrene vi elsker!

Joel KinnamanFoto: Shutterstock

Vores svenske naboer kan altså ikke kun noget med musikken, de har efterhånden også en del lækre skuespillere at byde på (Skarsgård brødrene f.eks. ), og Joel Kinnaman er ingen undtagelse. Du kan se den ret så kick-ass celeb på skærmen i Netflix serien Altered Carbon.

Jennifer LawrenceFoto: Shutterstock

Ja okay, vi har måske egentlig crushet på Jennifer Lawrence helt siden hun først blev rigtig kendt med Hunger Games-triologien, men det crush er altså ikke blevet mindre siden da! Med premieren på Red Sparrow lige om hjørnet, har vi igen fået smukke Lawrence på hjernen..

Chadwick BosemanFoto: Shutterstock

Lige pt. er stjernen aktuel i Black Panther, og han gør det så godt! Har i set ham på forsiden af Rolling Stone? Yup, vi crusher..

Jessica BardenFoto: Shutterstock

Har i binget Netflix serien The End of the F***ing World” endnu? Jessica Barden er så charmerende og sej, hende vil vi gerne se mere til i fremtiden!

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston og Justin Theroux skal skilles

Timothée ChalametFoto: Shutterstock

I kender ham måske ikke så godt endnu, men den unge, spirrende stjerne er nomineret til en Oscar for sin hovedrolle i Call Me by Your Name. Han er fuld af potentiale, som vi glæder os til at se meget mere til.

Daniel Day-LewisFoto: Shutterstock

I husker ham måske fra Gangs of New York, og når nu vi snakker Oscars, så er Daniel Day-Lewis også nomineret for sin rolle i Phantom Thread. Han har desværre udtalt, at denne film bliver hans sidste. Det er vi kede af – vi ville gerne have set lidt mere til den flotte mand, inden han stoppede skuespillerkarrieren.

RihannaFoto: Shutterstock

Vi crusher altid på Rihanna.. Den lækre celeb holdt 30-års birthday bash for 3 dage siden, og som sædvanlig workede hun et virkelig vildt og specielt outfit – hvis ikke Rihanna kan bære det, ja hvem så?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide