Hollywood-parrene vi elsker!

Vi er vilde med Hollywood og kærlighed! Selvom det lader til at folk finder sammen og går fra hinanden igen i ét væk, hepper vi altid på kærligheden og håber på en rigtig Hollywood happy ending. Her er nogle skarpe par, som vi tror har knækket koden:

LÆS OGSÅ: Juhuuu.. Chrissy Teigen gravid med baby nummer 2!

 

Ryan Reynolds og Blake LivelyDette par er svært at komme udenom når man snakker power-couples. Udover at de står virkelig skarpt, er deres humor omkring forholdet også helt fantastisk – vi elsker dem.

“I want to thank my wife, Blake. Everything I do is to make her laugh, especially the sex.” Aaaw!

Chrissy Teigen og John LegendNår vi snakker humor og power-couples er Chrissy Teigen og John Legend selvfølgelig også øverst på listen; alle elsker dem på instagram og Twitter, med god grund, de er SÅ sjove. De er Hollywood-parret som på trods af mere end 10 år på bagen er seriøse #relationshipgoals <3

David og Victoria Beckham
David og Victoria Beckham er måske ikke det mest public eller humoristiske Hollywood-par, men det er tydeligt, at de er in it for the long run; de har 4 børn og har været sammen siden 1997! Al respekt for det, vi kan ikke vente med at se det seje par blive gamle sammen.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian & Kanye er blevet forældre igen!

Kim Kardashian og Kanye West
Kim og Kanye har måske ikke lige så mange år sammen som de andre par på listen, men vi er slet ikke i tvivl om, at de er et ægte power-couple. De er begge super seje karrieremennesker, men med den nylige ankomst af deres 3. barn er vi sikre på, at der også bliver masser af Kimye familietid i 2018.

Jay-Z og Beyoncé
Åååh Jay-Z og Beyoncé. Der er lidt delte meninger om parret efter Beyoncés ”Lemonade” album, hvor der blev hintet til utroskab fra Jay-Z’s side, men vi har alle vores op og nedture, og det lader til, at de for længst er back on track. Det kræver et ægte power-couple at stå sammen gennem hårde tider, og vi kan ikke andet end holde af dem! #rideordie

Barack og Michelle ObamaBarack og Michelle Obama er måske ikke det første par, du tænker på, når vi siger Hollywood. Men seriøst, de er jo et power-couple så det vil noget! Gennem Obamas tid som præsident har vi virkelig fået øjnene op for det skønne par, som har taget medierne med storm. ”Behind every great man there’s a great woman” – just saying.

Fotos: Shutterstock

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide