Fashion&Beauty

Gravide Khloé ønsker Kylie tillykke med det sødeste billede

Gravide Khloé ønsker Kylie tillykke med det sødeste billede

We just can’t get enough of this! Igår breakede Kylie, at hun var blevet forældre til en lille pige sammen med kæresten, rapperen Travis Scott, og nu vælter folk nærmest over hinanden for at sige tillykke til den nye babymama. 

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner er blevet mor!

Vi har gået i 9(!) måneder, uden at se ét eneste rigtigt preggo-billede af Kylie, og efter offentliggørelsen er internettet gået crazy med at dele billeder af gravide Kylie. 

En af de sødeste tillykke’r kommer fra Kylies storesøster, Khloé Kardashian, som selv venter et barn en af de kommende måneder. Under et billede, hvor de begge står med struttende maver, skriver Khloé:

“Congratulations my Sweet Kylie! What a magical ride it’s been! I’ll miss you bumping along with me. Never in a million years did I think we would do this together but it’s been that much more special because of it. God is so great! He had His plan all along! I love you little mama <3 love big mama".

Storesøster Kim Kardashian har også kommenteret “OMG best pic ever!!!”, ligesom Kylie selv har svaret “Love you <3"

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *