Kim Kardashian sender Valentines-gaver til sine største haters

Selvom hun er en af de mest fulgte personer på Instagram og man nok skal have boet under en sten, hvis man ikke kender hendes navn, er det altså langt fra alle, der er ligeså vilde med Kim Kardashian, som vi er.

Kim har mindst ligeså mange haters, som hun har fans, og nu har hun, i forbindelse med sin lancering af en ny Valentine’s Day parfume, afsløret hvem der er de allerstørste. Som de fleste kendte plejer at gøre, når de lancerer et nyt produkt, har Kim selvfølgelig sendt parfume-gaver ud til de vigtigste influencers og andre kendte i hendes omgangskreds – men de er ikke de eneste, der får sig en lille overraskelse. Kim har også valgt, at hendes “haters” skal have en gave fra hende. Som hun selv så fint siger det, “fortjener alle jo en valentine.” 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i hårkrise

På sin Instagram story, viste Kim en liste af de 12 haters, som kunne forvente at modtage en af hendes hjerte-formede Valentines Day parfumer. Heriblandt var ikke overraskende Taylor Swift, som både Kim og Kanye har haft en længeregående feud med. Men hun var ikke den eneste:

 

Kim’s største haters:

 

Blac Chyna

Sarah Michelle Gellar

Pink

Piers Morgan

Janice Dickinson

Naya Rivera

Chloë Grace Moretz

Taylor Swift

Bette Midler

Wendy Williams

Chelsea Handler

Sharon Osbourne

 

Så det er altså de 12 personer, man helst skal undgå, hvis man gerne vil være på Kim’s gode side. Hvem sagde, “Keep your friends close and your enemies closer”? Kim har i hvert fald forstået meningen!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og