Kylie Jenner er blevet mor!

Oh-Em-Gee!!! Som om Spice Girls-nyheden ikke var cray nok, så trumfer Kylie Jenner lige ugens nyhed! Uden nogensinde at bekræfte sin graviditet, har Kylie Jenner nu afsløret på sin Instagram-profil, at hun sammen med kæresten Travis Scott er blevet forældre til en lille datter, torsdag den 1. februar. 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian & Kanye er blevet forældre igen!

I en længere besked skriver hun, at hun er ked af, at hun har holdt sin graviditet hemmelig, til trods for alle rygterne, men at hun havde brug for at forberede sig på sin nye titel. For at skabe et roligt miljø for den lille pige. Hun skriver desuden, at der ikke har været noget ‘der fik vi jer’-moment forberedt, selvom de heller ikke har fået betalt et kæmpe beløb for at afsløre det. Hun takker sine venner for at have hjulpet hende med at holde det hele hemmeligt. 

Derudover har hun lagt en Youtube-video op til datteren, hvor forskellige folk tæt på Kylie fortæller, hvordan de har fået fortalt om graviditen. Du kan se videoen her. 

Så blev det én gang for alle bekræftet, at den var god nok, og vi kan nu slappe lidt af.. Indtil den næste i familien breaker en graviditet 😉 Vi glæder os SÅ meget til at følge med i den lille families liv – ’cause we know it’s gonna be good!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt