Spice Girls genforenet! 

Stop ALT du har gang i! Find et sted at sætte dig, inden du læser videre, for der er stor sandsynlighed for, at dette er den bedste nyhed, du kommer til at læse i dag. Den lille 10-årige pige i os kan i hvert fald slet og overhovedet ikke være i sig selv (ligesom resten af internettet heller ikke kan), fordi…

SPICE GIRLS ER GENFORENET!!!!!!!!!(!!!!!)

I hvert fald hvis man kigger på Posh Spice’s Instagram-konto. Her har Victoria Beckham delt et billede med hele den oprindelige pigegruppe – Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton og Geri Halliwell. Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice og Ginger Spice om man vil. 

Til billedet har hun skrevet: “Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x”.

And what does that even mean?! Resten af internettet er selvfølgelig sikre på, at der er noget nyt fra Girl Power-gruppen under opsejling, og Geri og Emma har også delt billedet. Geri med caption “Lovely seeing the girls. #girlpower is alive and well”, hvorimod Emma teaser lidt mere med teksten: “Something’s cooking. Can’t wait!!!” Well, neither can we Emma, neither can we!!!!

What. A. Time. To. Be. Alive!

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian sender Valentines-gaver til sine største haters

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være