Styrk dit hår: Spis McDonald’s pomfritter!

Er det allerede den 1. april? Svaret er nej. Det er ikke en aprilsnar vi har gang i her, men simpelthen bare den skøreste nyhed vi har hørt længe!

LÆS MERE: Kim Kardashian sender Valentines-gaver til sine største haters

Ifølge en ny japansk undersøgelse, indeholder pomfritterne fra McDonald’s en speciel ingrediens, der potentielt kan kurere hårtab. Det handler om ingrediensen ‘dimethylpolysiloxane’, som puttes i pomfritterne, for at forhindre at olien skummer. Ved forskningen opdagede man, at denne ingrediens kunne få hårene til at vokse hos mus – og nu har man så fundet ud af, at det også gælder mennesker!

Forskerne fra Japan er meget positivt stemte og håber at deres nye viden, er et skridt i retningen mod forbedring af behandling af hårtab. Om det så betyder, at du skal til at spise flere pomfritter fra McDonald’s er måske lidt tvivlsomt – men det er da klart en god undskyldning for at smutte forbi McD, når du har cravings på en tømmermændslørdag 😉

Kilde: CBS News

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.