[single_post_category_name]

Kim Kardashian og Madonna hinter om samarbejde

OMG! Der er muligvis et samarbejde mellem Madonna og Kim Kardashian på vej. Vi er så spændte ved tanken om, hvordan de to power-womens fælles beautylinje ville se ud. 

LÆS OGSÅ: Her ser du de allernyeste afsnit af Keeping Up With The Kardashians

Kim Kardashian og Madonna har begge hver deres succesfulde beautybrands, KKW Beauty og MDNA Skin. For nyligt har Madonna postet et billede på sin Instagram af hende og Kim Kardashian der poserer, lækre som de er, med følgende caption: “(…) A foreshadowing of things to come” og #beauty, #skincare og #workinggirls. Det kan vel næsten ikke betyde andet, end at der er et potentielt fremtidigt samarbejde i sigte mellem de to kendisser? Hvis det virkelig er rigtigt, er vi SÅ excited, det kan jo nærmest kun blive godt.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide