[single_post_category_name]

Kylie åbner op om sin ‘perfekte’ graviditet: Så meget tog hun på

Hvis der er én ting, som den yngste Kardashian/Jenner-søster i den grad kan finde ud af – udover at lave sit eget succesrige makeup-mærke og tage gode selfies – så er det at overraske og til trods for, at hun gik i hele 9 måneder og var gravid uden at afsløre det før efter fødslen af lille Stormu, så åbnede hun igår op for, hvordan graviditeten har været i en timelang spørgsmål og svar-session på Twitter.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Khloé Kardashians overdådige babyshower

Her afslørede hun, at hun havde en perfekt graviditet og at hun tog 40 pund på, hvilket svarer til omkring 18 kilo. 

Hun fortalte desuden, at det første hun fik at spise efter at have født, var brød fra den amerikanske restaurant Craig’s, som hun simpelthen havde fået bestilt til efter fødslen.

Hun også afslørede også, at hun ikke kunne huske om det var Khloé eller Kourtney, som var den første til at få at vide, at Kylie var gravid og at hun fik fuld opbakning fra Momager Kris Jenner med det samme. 

Til spørgsmålet om, om hun var bange for at føde, svarede hun, at det var hun ikke, og det burde man heller ikke være. Hun fortalte desuden , at de troede, at de skulle have en dreng, så de var meget overraskede, da de fandt ud af, at hun ventede en pige. 

Kylie kunne derudover også fortælle, at Kim Kardashians lille datter Chicago og Stormi allerede er bedste veninder. Too cute!

Du kan læse alle spørgsmålene og svarerne på Kylies Twitter her. 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide