Her ser du de allernyeste afsnit af Keeping Up With The Kardashians

Som du måske ved, var vi for lidt siden til lanceringen af den nye streamingtjeneste Hayu Nordics, og der var virkelig ikke sparet på noget. Cupcakes med hele Kardashian-familien – tjek. Donuts – tjek. Burgere – tjek, og vi kunne blive ved (for reals der manglede intet!).

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian afslører kønnet på baby: It’s a…

Men.. Hvis du ikke allerede har sat dig ind i, hvad Hayu er, så er det en god idé at læse med her. For vi ved, at I elsker The Kardashians i ligeså høj grad, som vi gør, og her kan du altså se programmerne ligeså snart, de har haft premiere i USA – så slut med mærkelige streamingsider, som tager en krig at komme ind på, og hvor du samtidig risikerer at få alle mulige virusser på din computer.

Ud over Keeping Up With The Kardashians, kan du også se alt fra Life of Kylie, Revenge Body og The Real Housewives til andre populære realityserier som Botched, Jerry Springer og Million Dollar Listing, samt mange, mange flere (over 5.000 afsnit i alt, så der er noget at gå i gang med).

Det koster 49 kroner om måneden, men hvis du først lige vil se, hvad det hele går ud på, kan du få 30 dage kvit og frit.

Se mere her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og