Fashion&Beauty

Björn Borg laver nyt spændende samarbejde

Björn Borg laver nyt spændende samarbejde

Det svenske mærke Björn Borg har lavet et nyt spændende samarbejde, denne gang med en  kendt japansk kunstner, Shinpei Naito. Det er blevet til en kollektion fyldt med farver og skønne blomster prints – se den lige her!

LÆS MERE: Video: Kom med bag om ChriChri-pigen fotoshootet!

Shinpei Naito er en japansk kunster, hvis stil er kendt for grafiske blomster og stærke farver, og det kan man i den grad se, i den nye Björn Borg kollektion! Kollektionen har nemlig masser af farver, og et eksotisk twist, med palmeblade, sommerfugle og planter. Det er langt fra kedeligt!

Björn Borg x NAITO kollektionen består af både sports-, bade- og undertøj til herre og dame. Kollektionen kan købes fra 2.maj hos udvalgte forhandlere og på bjornborg.com.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *