[single_post_category_name]

Ryan Reynolds: Sådan hjalp Blake mig i en hård tid

Vi er vilde med hollywoodparret Ryan Reynolds og Blake Lively – tal lige om couple goals! Den aktuelle Deadpool 2 stjerne Reynolds har ikke haft den nemmeste opvækst, og hans smukke kone har hjulpet ham med at finde afklaring med nogle problemer fra barndommen. Ikke nok med at de ser så godt ud sammen, lader det altså til, at de også bare er virkelig gode for hinanden.

LÆS OGSÅ: Stort tillykke! Chrissy Teigen og John Legend er blevet forældre igen

Reynolds er opvokset i en familie fra den lavere middelklasse, og har fire ældre brødre. Skuespilleren har udtalt sig om sit problematiske forhold til sin afdøde far, som efter sigende var en god men meget hård far. Det var aldrig afslappende eller nemt for ham i barndomshjemmet, og han kæmper stadig med følger i form af angst og depression ind imellem.

Reynolds har i sit voksenliv haft en uoverensstemmelse med sin far, der ledte til, at de stoppede kontakten – indtil Blake Lively opfordrede ham til at genoptage kontakten og reparere forholdet kort inden faderens død.

Reynolds har udtalt sig om, at hans kone har “en gave for forudseenhed”, og efter foreningen med faderen og accepten af, at alle har ting i bagagen, har parret døbt deres første datter, James, efter faderen, NURH!

Vi elsker, at de to er så gode for hinanden, og håber at det dejlige par kan blive ved med at holde sammen og hjælpe hinanden gennem både gode og hårde tider.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide