Justin Timberlake afslører vild hemmelighed i talkshow

Det virker næsten for godt til at være sandt. I hvert fald dør teenageren inde i os lidt over den her nyhed. For i forbindelse med, at ‘N Sync har fået deres egen flise på Hollywood Walk of Fame, droppede fyrene for nylig forbi Ellen DeGeneres’ talkshow, hvor de spillede ‘Jeg har aldrig’, og her kom der flere sandheder på bordet. Både at alle har haft sex i tourbussen (dog aldrig til deres egen musik..), nogle af dem er medlemmer af Mile High-klubben og sidst, men ikke mindst, så afslørede  vores allesammens Justin Timberlake, at han har været sammen med et af medlemmerne fra Spice Girls… Yes, du læste rigtigt! 

LÆS OGSÅ: Indret dit hjem som: Patrick Dempsey

Desværre bliver der ikke åbnet op for, hvilken Spice Girl, der helt præcist var tale om, men selvfølgelig er internettet gået igang med den helt store investigation, og mediet Vulture er nået frem til, at det næsten må være Emma Bunton. Tilbage i 2004 fortalte hun under et interview, at hun havde noget kørende med Justin Timberlake tilbage i tiden 

‘Vi har hængt ud, og haft det sjovt. Vi festede en smule. Han var meget sød,’ forklarede hun under interviewet. 

Well, well, well.. Do that boy have a type 😉 Hvem der bare var en Spice Girl tilbage i 90’erne!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og