Fashion&Beauty

Kim Kardashian interviewer Kylie Jenner om at blive mor

Kim Kardashian interviewer Kylie Jenner om at blive mor

Kim Kardashian har som den første, fået lov til at interviewe Kylie Jenner, efter hun er blevet mor – og det er altså langt fra blevet kedeligt! Kim har nemlig ikke været bange for at stille de spørgsmål, som vi alle sammen SÅ gerne vil have svar på!

LÆS MERE: We can’t get enough: Så sød er baby Stormi

I interviewet med det amerikanske medie The Evening Standard, kan man læse alle Kim’s spørgsmål til Kylie – blandt andet om hvorfor hun har kaldt sin datter Stormi, og hvordan hun føler det har ændret hende, at blive mor. 

Sidst men ikke mindst, runder hun også spørgsmålet, som har været på alles læber: Kommer vi til at se baby Stormi på Keeping Up With The Kardashians? Til det, svarer Kylie, at hun tænker meget over det, men ikke er kommet til en konklusion endnu. Det kunne jo godt tyde på, at der er en chance for det – men indtil videre, må vi bare vente og se!

Du kan læse det fulde interview her.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *