L.O.C. udgiver album til foråret!

Bare kald os biased, men der er ekstra grund til at glæde sig til foråret 2019, hvor L.O.C. netop har annonceret, at han udkommer med nye album, som indtil videre hedder ‘Det danske mareridt – drømmen den er vores’.

“Set i lyset af, hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjertet, før det var værd at skrive ned«, udtaler han i en pressemeddelse: “Det her album er så rendyrket, som det kan blive for mig”.

Dog afslører han ikke, hvornår albummet udkommer, MEN til gengæld afslører han datoerne for fire koncerter, som vil blive afholdt i henholdsvis Aalborg, Odense, Aarhus og København i april måned. Du kan se hele koncertplanen HER.

Billetsalget starter i morgen, torsdag den 22. november.

LÆS OGSÅ: L.O.C. ude med nyt nummer: Se guldklumpen Constantin i videoen!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og