Miley Cyrus og Liam Hemsworth bekræfter bryllup: Her er detaljerne

Først var de sammen. Så var de forlovet. Så var de pludselig ikke sammen mere, men Miley Cyrus og Liam Hemsworth fandt tilsyneladende melodien igen og er nu officielt gift.
LÆS OGSÅ: Inspiration til nytårskjolen
Rygterne har svirret, siden diverse billeder dukkede op med Miley i hvid kjole og “Mr. & Mrs.”-balloner i baggrunden, og onsdag bekræftede begge parter via Instagram, at den var god nok – de var ikke længere ‘bare’ kærester.Efterfølgende er der så småt dukket flere og flere detaljer op omkring det intime bryllup.

Ifølge det amerikanske medie E! News blev brylluppet afholdt i parrets hjem i Tennesee, hvor de har boet, siden de mistede deres fælles hjem i Malibu pga. skovbrande.

På billeder fra brylluppet kan man se, at Hemsworths lækre brøder, Chris og Luke Hemsworth deltog i brylluppet, samt Mileys søstre, Noah og Brandi Cyrus og moderen Tish og faren Billy Ray Cyrus.

“Miley og Liam kunne ikke være mere glad over, hvordan deres bryllup endte med at blive,” udtaler en kilde til E! News.

“Cyrus-familien og Hemsworth-familien elsker og kommer godt ud af det med hinanden,” fortæller kilden og fortsætter: “Begge familier er henrykte over, at de endelig har gjort det officielt. Liam er lykkelig over, at ham og Miley endelig kan begynde det næste kapitel i deres liv sammen, som mand og kone.”

Til brylluppet var Miley iført den smukkeste Vivienne Westwood-kjole, som er go-to-mærket, når det gælder brudekjoler i Hollywood. Angiveligt kostede kjolen over 56.000 danske kroner.
Til trods for de lykkelige omstændigheder kan vi nu ikke lade være med at være liiiidt ærgerlige over, at der nu er én mindre Hemsworth-bror, man kan gifte sig med.. Lige foreløbig i hvert fald 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og

×
×

Kurv

Velkommen til ChriChri

Log ind for at se ChriChri magiske sted.