Lukas Graham udgiver to nye numre på Spotify

Hvis du er vild med Lukas Graham, så er der godt nyt! I kølvandet på den store succes med albummet 3 (The Purple Album), som udkom i oktober, har Lukas Graham været i Stockholm for at indspille en særlig lækkerbisken til bandets fans. Glæd dig til en unik genindspilning af hittet “Love Someone” sammen med den svenske popstjerne Sabina Ddumba samt et cover af “SAD!”.

Lyt til Lukas Grahams Spotify Singles lige her.

Lukas Forchhammer fortæller

“Jeg har aldrig indspillet en kærlighedssang sammen med en kvinde før, og lige siden Sabina Ddumba og jeg mødte hinanden for 3-4 år siden, har jeg elsket hendes lyd. Derfor var “Love Someone” et åbenlyst valg. Vi overvejede også to af vores andre sange, men i sidste ende var det idéen om at indspille en kærlighedssang sammen med en smuk, kvindelig vokal som Sabinas, der afgjorde valget”, siger forsanger Lukas Forchhammer og fortæller, at det var en helt særlig oplevelse kun at have én dag til at indspille numrene.

“Indspilningsprocessen var virkelig sjov. Det var fedt at prøve kun at have én dag til at indspille alt. På den måde fik vi presset grænserne for perfektion, og tanken om, at det ikke var muligt at ændre på fx vokalen eller trommerne bagefter, gjorde det hele meget interessant. Det var virkelig nervepirrende at vente på at høre den endelig version, men personligt er jeg meget begejstret for resultatet. Jeg elsker især den måde Sabina lyder på “Love Someone.”

En intim oplevelse for Sabina Dbumba

“Jeg havde en fantastisk oplevelse med at indspille sammen med Lukas. Mens vi optog, stod vi over for hinanden og sang. Det har jeg aldrig prøvet før, så det var en meget tæt og intim oplevelse,” siger Sabina Ddumba.

Lukas Grahams kommende shows

Lukas Graham spiller tre udsolgte koncerter i Royal Arena i København om to uger og følger dette op med en forårsturné på tværs af USA og Europa.

Eksklusiv fankoncert i L.A.

For at fejre udgivelsen af 3 (The Purple Album ) lavede Spotify i oktober et samarbejde med Lukas Graham. Det nye album blev bragt til live på et af Los Angeles’ fedeste, hemmelige spillesteder, The Winston House. Fans blev budt på en eksklusiv aften med mad, farvestrålende cocktails og ikke mindst en unik intimkoncert. Lukas Graham spillede et par sange, delte tanker om albummets kreative skriveproces og hilste på alle de fans, der var mødt op.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og