What's new

Khloé Kardashian har droppet Tristan Thompson. Han var utro!

Tinseltown / Shutterstock.com

Okay, det her er jo en smule vanvittigt! Khloé Kardashian har angiveligt slået op med Tristan Thompson, efter det er kommet frem, at han har været hende utro med intet mindre end Kylie Jenners BFF Jordyn Woods! Av av, den er ikke god!

Lev Radin / Shutterstock.com

Det her er kommet os for øre via TMZ, ja nærmest alle de amerikanske medier på én og samme tid, og hanky pankyen mellem Tristan og Jordyn skulle være sket til en fest i søndags, hvor de i følge øjenvidner ikke kunne holde fingrene fra hinanden. 

Khlóe har mere eller mindre bekræftet det hele gennem nogle kommentarer på Instagram, hvor også nogle af hendes bedste veninder bakker op med støttende kommentarer! Tristan har angiveligt ikke været ude med nogle officielle kommentarer til hele affæren, bogstaveligt talt, endnu. Hvad mon han har at sige til sit forsvar?

Én ting er sikkert – Kylie skal nok til at se sig om efter en nye roomie, idet hun og Jordyn bor sammen. Draaaamaaa!

LÆS MERE: Khloé Kardashians tips til sundt og lækkert hår

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *