What's new

Nu reagerer Lady Gaga på rygterne om “affæren” med Bradley Cooper!

lady gaga og bradley cooper affære
Shutterstock

Lige siden ‘A Star Is Born’ landede i biograferne verden over, har der gået rygter om, at Lady Gaga og Bradley Cooper har taget kærligheden fra skærmen til IRL. Rygtet blev i den grad forstærket efter deres surprise optræden til awardshowet The Oscars i søndags, hvor de sang The Shallow, hvorefter internettet gik amok i spekulationer omkring en affære mellem de to. Det er selvfølgelig den her vanvittigt skønne performance, vi mener:

 

Rygtet har været kørt helt af sporet – fans, desperate efter, at de to skulle være forelskede IRL, selvom Bradley Cooper er sammen med supermodel Irina Shayk 😉 Nu har Lady Gaga brudt tavsheden omkring “affæren” i det amerikanske talkshow Jimmy Kimmel Live, hvor værten ikke tøvede med at springen bomben med det samme. Se her, hvad Lady Gaga svarede:

“First of all, social media, quite frankly is the toilet of the internet. And what it has done to pop culture is abysmal. Yes, people saw love and guess what? That’s what we wanted you to see. This is a love song. The movie A Star Is Born is a love story […] It was so important to both of us that we were connected the entire time… Look, I’ve had my arms wrapped around Tony Bennett for three years touring the world. When you’re singing love songs, that’s what you want people to feel.”

Sådan, så er det vidst slået fast – ingen affære! Vidst nærmere et bevis på, at Bradley Cooper og Lady Gaga bare ER virkelig dygtige og overbevisende skuespillere. Deraf den Oscar, kunne man forestille sig 😉

Se i øvrigt her, hvordan hun reagerer på Jimmy Kimmels spørgsmål om hende og Bradley Cooper. Det er priceless!

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *