Fashion&Beauty

Fantastiske nyheder! Endnu mere Lady Gaga & Bradley Cooper

Matteo Chinellato / Shutterstock

Kan du heller ikke få nok af Lady Gaga, Bradley Cooper og deres kæmpe biografhit A Star Is Born? Så skal du altså læse med lige her, for nu er der virkelig gode nyheder!

Snart får en ny forlænget version af filmen nemlig præmiere! Bradley Cooper har været i klipperummet, og fra torsdag 21. marts vil udvalgte biografer i landet vise A Star is Born – Encore versionen, som er 12 minutter længere end den oprindelig film.

Så hvad kan du glæde dig til? Den nye version indeholder to helt nye scener samt længere versioner af eksisterende scener, bl.a. a cappella versionen af sangen Shallow, der for nyligt vandt en Oscar for bedste originale sang. Wauw, vi elsker seriøst den sang! Har du forresten set versionen fra netop Oscar-showet, hvor Lady Gaga og Bradley Cooper optrådte sammen til alles store overraskelse? Og som jo gav anledning til gigantisk sladder omkring en “affære” mellem de to.

LÆS MERE HER: Nu reagerer Lady Gaga på rygterne om affæren med Bradley Cooper!

Soundtracket til A Star is Born er strøget til tops på hitlisterne verden over. Måske har du lyttet til albummet og undret dig over, at den rørende kærlighedssang Is That Alright? ikke er med i filmen. I A Star is Born – Encore versionen bliver dette mysterium opklaret, da en af de nye scener viser, at Ally synger sangen til Jackson til deres bryllupsreception som en del af hendes bryllupsløfter.

Ej men altså, det er jo fantastisk! Fredag d. 15. marts afsløres det, i hvilke biografer filmen bliver vist, så hold øje lige her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *