What's new

Jordyn Woods taler ud om Khloé & Tristan-skandalen

jordyn woods om affæren med Tristan
Lev Radin / Shutterstock

Okay, nu bliver det altså seriøst spændende, det her! Oven på de sidste par ugers massive dækning af og interesse for Jordyn og Tristans hook up til en fest, har Jordyn nu sagt ja til et interview! I dag skal hun være med i Jada Pinkett Smiths web talkshow Red Table Talk, som bliver vist online på deres Facebook-side. Tidspunktet er endnu ukendt, men der er gisninger om, at det bliver omkring kl. 12 amerikansk tid.

Nå ja, og en lille, men absolut ikke ubetydelig, bonusinfo – Jordyn Woods og hendes familie go waaaaay back med Smith familien, og Will Smith er tilsyneladende ligesom en onkel for Jordyn, hvilket flere gange er kommet til udtryk på både hendes og Smith familiens Instagram-profiler.

Men for at det ikke skal være nok, så ser det ud til at blive endnu mere kompliceret, idet The Kardashians og Smiths også har en tæt relation og tit og ofte er set støtte hinandens initiativer. Ja, faktisk var det Jaden Smith, som i sin tid introducerede Jordyn til Kylie Jenner!

Man kan derfor spørge sig selv, hvorfor interviewet af Jordyn Woods skal laves af Jada Smith, som tilsyneladende må være som en lus mellem to negle, men det er der faktisk en rigtig god grund til. TMZ rapporterer, at Jadas intentioner er at “skabe en healing mellem Khloé og Jordyn” via Red Table Talk, og at hun derfor tager rollen som mediator i denne hårknude af et drama.

Det er jo virkelig prisværdigt, og der er ingen tvivl om, at der altid er to sider af en sag, og vi er virkelig, sådan VIRKELIG, spændte på at høre, hvad Jordyn har at sige. Følg med på Red Table Talks Facebook-side for at se interviewet med hende. Vi sidder i hvert fald klar med popcorn og store øjne!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *