[single_post_category_name]

Khloé Kardashian er vred over Jordyn Woods’ interview

I går talte Jordyn Woods offentligt om hele skandalen med Tristan Thompson og Khloé Kardashian i et interview med Jada Smith i talkshowet Red Table Talk. Fik du set det? Ellers kan du se det lige her. Og lad os bare sige, at det var altså virkelig spændende – sådan, virkelig!

LÆS MERE: Jordyn Woods taler ud om Khloé & Tristan-skandalen

Ultrakort resumé:

Jordyn havde sagt ja til at deltage i talkshowet Red Table Talk for at fremlægge sin side af sagen, som jo har været på alles læber de sidste par uger. I interviewet fortæller hun, at hun og Tristan IKKE var sammen – NO hook up – men at han kyssede hende godnat. Da Jada spørger, om det var med tunge, siger hun nej – “No, it was like a kiss on the lips. No tongue kiss, no making out“.

I should have gone home after the party. I shouldn’t have even been there…”, sagde Jordyn til Jada. “Never once was I giving him a lap dance, making out with him, sitting all over him. It’s just we’re all together; we’re in a group. Never once did we leave the public area, go to the bedroom, go to the bathroom.

Jordyn forklarede det med, at hun var virkelig fuld, og at hun forlod stedet med det samme efter Tristans godnatkys. Efterfølgende vidste hun ikke, hvordan hun skulle føle omkring det hele, men følte sig i chok over situationen. “Because there’s so much history involved, I wasn’t thinking right. I take full responsibility for that“, sagde hun i interviewet.

Jordyn har altså forsøgt at forklare sig, men Khloé er bestemt ikke tilfreds med hendes forklaringer i Red Table Talk. Se bare her, hvad Khloé tweetede umiddelbart efter:

Khloé er altså især vred over, at Jordyn har valgt at gå offentlig med sin forklaring og “undskyldning”, hvortil Jordyn har sagt, at hun ikke har fået en chance for at undskylde face-to-face. Så dramaet ser ikke ligefrem ud til at være slut, og begge parter fortsætter i ægte skolegårdsfight ala hun-sagde-nej-hun-sagde. Så vi sidder bare her og venter på mere…

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide