Leonardo DiCaprio & Brad Pitt i ny Tarantino-film!

Ej men altså, hvis der er to mænd, vi drømmer om at se i samme film, så er det da Leonardi DiCaprio og Brad Pitt! Det bliver nærmest ikke bedre <3 Derfor slog vores hjerter lige et ekstra slag, da vi i går spottede følgende opslag på Leos Instagram-profil.

https://www.instagram.com/p/BvJm5T1lg5a/

De to lækkerbiskener skal spille over for hinanden i den nyeste Tarantino-film, Once Upon A Time In Hollywood, som får præmiere i landets biografer d. 25.07.19. Det bliver AMAZING!

Filmen udspiller sig i 1969 og er en episk fortælling om hippie-æraens afslutning med en tidligere western-tv-stjerne, Rick Dalton (Leo), og hans stuntmand, Cliff Booth (Brad). 

2019 markerer 50. året for den nyligt afdøde Charles Mansons forbrydelser, der endte med, at hans unge kultmedlemmer myrdede en masse mennesker – deriblandt instruktør Roman Polanskis gravide kone, modellen Sharon Tate. En dramatisk begivenhed, der kommer til at spille en stor rolle i filmen. 

Mesterinstruktøren Tarantino har selv sammenlignet filmens manuskript med sit eget kultværk Pulp Fiction (!!!) og har fortalt, at den vil udspille sig i en brydningstid med stoffer, rock ‘n’ roll og et nyt Hollywood-system. Der er ingen tvivl om, at det bliver en storslået film, hvis den bare lægger sig en my op ad hans tidligere film, hvor han hverken går ned på mord, drama, cremen af cremen af skuespillere eller fantastiske soundtracks!

Vi glæder os helt vildt!

Kilde: kino.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og