[single_post_category_name]

Mel B afslører, at hun og Geri havde sex back in the days!

Hold på hat og briller, for det her kommer nok som en kæmpe surprise for alle Spice Girls fans – gamle som nye! Mel B, aka Scary Spice, har netop afsløret, at hun og Geri Halliwell, aka Ginger Spice, var sammen, som i SAMMEN, tilbage i de gode gamle Spice Girls dage.

Say WHAT?!

Embed from Getty Images

Det afslører Mel B i Piers Morgans serie Life Stories, hvor hun ifølge nyhedsmediet Daily Mail ligeledes tilføjer: “She’s (Geri, red.) going to hate me for this because she’s all posh in her country house and her husband. But it’s a fact. It just happened and we just giggled at it and that was it.”

“We were best friends. It just happened.”, siger Mel B også, da Piers graver dybere i det.

Mel B afslører denne chokerende fling foran et live publikum, og blandt publikum sad ingen ringere end fellow Spice Girl Mel C, som så fuldstændig chokeret ud, da Mel B helt casual lige slynger lidt saftige sandheder på bordet. Hendes ansigtsudtryk er priceless 😀

Geri har endnu ikke kommenteret på afsløringen, men vi venter i spænding 😉 Stay tuned!

Foto: GMB

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide