Mel B afslører, at hun og Geri havde sex back in the days!

Hold på hat og briller, for det her kommer nok som en kæmpe surprise for alle Spice Girls fans – gamle som nye! Mel B, aka Scary Spice, har netop afsløret, at hun og Geri Halliwell, aka Ginger Spice, var sammen, som i SAMMEN, tilbage i de gode gamle Spice Girls dage.

Say WHAT?!

Embed from Getty Images

Det afslører Mel B i Piers Morgans serie Life Stories, hvor hun ifølge nyhedsmediet Daily Mail ligeledes tilføjer: “She’s (Geri, red.) going to hate me for this because she’s all posh in her country house and her husband. But it’s a fact. It just happened and we just giggled at it and that was it.”

“We were best friends. It just happened.”, siger Mel B også, da Piers graver dybere i det.

Mel B afslører denne chokerende fling foran et live publikum, og blandt publikum sad ingen ringere end fellow Spice Girl Mel C, som så fuldstændig chokeret ud, da Mel B helt casual lige slynger lidt saftige sandheder på bordet. Hendes ansigtsudtryk er priceless 😀

Geri har endnu ikke kommenteret på afsløringen, men vi venter i spænding 😉 Stay tuned!

Foto: GMB

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet