Fashion&Beauty

Nu er Kylie Jenner verdens yngste milliardær!

Ovidiu Hrubaru / Shutterstock

I dag er det Kvindernes Internationale Kampdag, så lad os da lige hylde en ung kvinde med ben i næsen, som bare brager derudaf!

Da Forbes for et par dage siden fremlagde deres årlige liste over verdens milliardærer, fik hele verden store øjne, da Kylie Jenners navn dukker op som nr. 1 på listen over self-made billionaires. Som 21-årig er hun nu verdens “youngest-ever self-made billionaire, reaching a ten-figure fortune at a younger age than even Mark Zuckerberg (who was 23 when he hit that mark)” (Forbes.com). Okay, hun har slået Facebooks grundlægger – dét er da for vildt!

View this post on Instagram

thank you @forbes 💜

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Der er ingen tvivl om, at Kylie naturligvis har et godt udgangspunkt (red. familien!), men succesen skal i høj grad tilskrives hendes beauty brand Kylie Cosmetics, som på få år har ført hende til, hvor hun er i dag. Dét – og så de sociale medier. Til Forbes udtaler Kylie: “It’s the power of social media. I had such a strong reach before I was able to start anything.

Til at starte med kunne Kylie Cosmetics udelukkende købes online, og det gik godt – rigtig godt. Men da hun i slutningen af 2018 indgik en eksklusiv aftale med den amerikanske skønhedskæde Ulta Beauty, røg hendes produkter pludselig ud i over 1000 butikker. Og så gik salget ellers helt amok! “I popped up at a few stores, I did my usual social media—I did what I usually do, and it just worked”, fortæller Kylie om succesen.

Og med det skriver hun altså nu historie. Det kan man kun have alverdens respekt for.

You go, girl!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *