[single_post_category_name]

Kim Kardashian og Kanye Wests 4. barn bliver født AWS!

Okay, så du troede måske, at baby hypen var overstået for denne uge med fødslen af Meghan Markle og Prins Harrys lille søn Archie? Tænk om igen! Nu er det nemlig kommet frem, at Kim og Kanyes surrogatmor er nemlig i fødsel as we speak!

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian og Kanye West venter barn nummer 4

Nyheden kom frem, da Kim’ mor Kris Jenner blev overrasket af Kims storesøster Kourtney Kardashian og 6 af hendes børnebørn i The Ellen DeGeneres Show. Det var meningen, at Kim også skulle have været der, men da sorrogatmoderen går i fødsel i det øjeblik, må hun selvfølgelig ændre planer og tage på hospitalet. Ikke engang Kris ved noget om den forestående fødsel!

Se det her – det er virkelig cute 😀

Inden længe bliver Kim og Kanye altså en familie på intet mindre end 6! Vi glæder os til at se den lille dreng og til at finde ud af, hvilket helt sikkert kreativt og specielt navn han får 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide