[single_post_category_name]

Premiere i dag: Ny scary Zac Efron-film, vi bare MÅ se!

Fra teenagestjerne til barbarisk seriemorder

Der er ingen tvivl om, at Zac Efron satte mange teenagehjerter i brand (inkl. undtegnedes, som var 17 år og egentlig alt for gammel, syntes hun, og kun så filmene, fordi lillesøster ville se dem), da han i start 00’erne som Troy Bolton sang og dansede sig gennem High School Musical. Siden har han været med i en længere række film, heriblandt Baywatch – se den bare, han har bar mave det meste af filmen.

LÆS OGSÅ: Celebs smider trøjen: De bedste øjeblikke fra 2016

NU er han så tilbage og for fulde gardiner, kan man vidst roligt sige! Og i en helt anden type rolle og film, end vi ellers har set ham i, nemlig som den amerikanske seriemorder Ted Bundy i thrilleren Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Thrilleren er baseret på de virkelige hændelser, der skete i 1980’ernes Amerika, hvor den charmerende, men mildest talt vanvittige, Ted Bundy blev kendt for mordet på en masse kvinder. Hans kæreste, den enlige mor Elizabeth Kloepfer, nægtede i årevis at tro på, at kæresten var seriemorder, og det kommer der naturligvis lidt af et drama ud af. “Liz” spilles i øvrigt af dygtige, smukke Lily Collins, som vi girl chrusher på for tiden! 

 Se den officielle trailer lige her!

 

Netflix har købt Ted Bundy-filmen for 9 mio. dollars

Siden filmen om Ted Bundy fik præmiere på den amerikanske filmfestival Sundance i starten af året, har den fået utrolig meget positiv omtale, men den er endnu ikke blevet vist for os hele almindelige dødelige 😉 Dét laver Netflix heldigvis om på, for de har købt filmen med Zac Efron i hovedrollen for intet mindre end 9 millioner dollars!

Filmen får præmiere i dag d. 3. maj på Netflix. Hvis det ikke allerede var planen, så få lige straks stablet en movie night på benene ASAP!

Nå ja, og så har Zac været et smut forbi frisøren i forbindelse med, at han nu rejser verden rundt forud for den store Netflix-premiere. Hvad siger I til de blonde lokker? Vi hader, at vi elsker det 😉

Embed from Getty Images

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide