Diverse

Alt om Justin og Hailey Biebers bryllup!

Det er et år siden The Biebers først giftede sig på et rådhus i New York City, og nu har de fejret kærligheden under mere traditionelle omstændigheder. Sangeren og modellen giftede sig i mandags i South Carolina, og blev fejret af venner og familie hele weekenden op til deres bryllup. Som forventet var ceremonien og hele bryllupsfesten CRAZY ekstravagant! Vi har samlet alt du skal vide om brylluppet lige her:

 

PRØVEMIDDAGEN

Festlighederne startede, traditionen tro, med en prøvemiddag, hvor Hailey var iført en sød lille off-shoulder kjole med sløjfe i både håret og på skoene. SÅ cute! Justin holdt sig til et mere casual look som du kan se nedenfor. Alle parrets gæster blev sejlet i både til prøvemiddagen, og senere på aftenen udspillede festlighederne sig i en bowlinghal, for at genskabe de omstændigheder parret mødte hinanden under for første gang.

BRYLLUPSLOKATION

The Biebers gav hinanden deres “JA” i Bluffton, South Carolina. Vielsen foregik i et kapel men festen fandt sted i en balsal på Montage Palmetto Bluff Hotel. Parret havde eftersigende valgt denne lokation, da de begge er rigtig glade for Montages hoteller, og ofte har benyttet dem til at komme væk og koble fra hos.

View this post on Instagram

Friday night lights 🌅 📸: @jpgriceoz

A post shared by Montage Palmetto Bluff (@montagepalmettobluff) on

TØJET

Haileys minidress fra prøvemiddagen blev til vielsen erstattet med en distingveret højhalset brudekjole. Intet ægte glam bryllup uden adskillige kjoleskift!

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Det var ikke kun brudeparret der tog opmærksomheden. Kendall Jenner bar en smuk stropkjole i velour og poserer her med sin bryllupsdate som hun forklarer blot er en bryllupsdate og ikke mere. Ja ja 😉

 

View this post on Instagram

we don’t date he’s just my date 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Kylie Jenner rockede en guldkjole med struktur da hun deltog uden bryllupsdate til festen.

Læs også:Kylie Jenner er single!

View this post on Instagram

✨ 9.30.19

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

 

GÆSTELISTEN

Til ingens overraskelse var The Biebers gæsteliste spækket med A-list navne, heriblandt The Jenners, supermodellerne Justine Skye og Joan Smalls samt Jaden Smith og Justins manager Scooter Braun.

View this post on Instagram

🖤 flavors

A post shared by Renell Medrano (@renellaice) on

GAVERNE

Det er ikke et ægte ekstravagant Hollywood bryllup uden tilsvarende ekstravagante (og glimtende) gaver! Justin begavede sig selv med et yderst sjældent og vintage Audemars Piguet ur til den særlige anledning. Han har eftersigende givet sin hustru ligeså mange diamanter som han gav sig selv. De gaver glæder vi os til at se!

View this post on Instagram

Got my self a lil wedding gift … thanks @jadellebh

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Kilde: Seventeen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *