Kourtney Kardashian forlader KUWTK

Gennem 12 år har Kardashian-klanen taget os med ind i deres glamourøse Hollywood-liv. Men det skal være slut for den 40-årige og ældste søster i flokken, Kourtney Kardashian. Kourtney har for nyligt udtalt at hun vil træde tilbage fra at medvirke i programmet, Keeping Up With The Kardashians, da hun ønsker at bruge endnu mere tid med sine børn, Mason, Penelope og Reign. Derudover vil hun lægge mere energi i sit livsstilsbrand Poosh.

Læs også: Kim Kardashian: Så meget har jeg taget på det seneste år.

I et interview på Entertainment Tonight siger Khloe og Kim at de elsker deres søster og respekterer hendes beslutning. De lægger dog også op til, at KUWTK ofte er lidt som en svingdør for familiemedlemmerne: de kommer og går lidt som det passer dem. Derfor siger Khloe også indirekte at Kourtney med sikkerhed kommer tilbage til programmet på et tidspunkt. Se interviewet hvor Kourtney fortæller hvorfor hun forlader KUWTK nedenfor.

I mellemtiden kan vi kun vente og se, hvad fremtiden bringer…

Psst! Du kan blandt andet følge med i Kardashian-familiens liv på HayU lige her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og