Sådan fejrede vi The Self Made Issue

Vi er så glade for al den positive feedback vi foreløbigt har fået på vores seneste udgivelse af ChriChri-magasinet, The Self Made Issue! Og redaktionen fik endelig fejret udgivelsen med et par nære venner af huset, en skøn Power Lunch og selvfølgelig – BOBLER! 

Café Coco stod klar med åbne arme, smil og social dining til hele flokken – vi fik burrata, salade nicoise og insta-worthy avocado-madder! Ej at glemme de fineste macarons til kaffen efterfølgende! Der er altså dømt kæmpe thumbs up fra ChriChri-redaktionen! Café Coco er faktisk en del af Coco Hotel, som er et boutique-hotel på Vesterbrogade, og det var de perfekte rammer til vores power lunch. Vi ville nemlig gerne skabe nogle boss-business-vibes til fejringen af magasinet, for at støtte temaet: The Self Made Issue, og er hvad er så bedre end en hurtig business lunch i en “hotel lounge”

The Self Made issue er spækket med en masse spændende læsning omkring bad-ass karrierekvinder, hvordan man springer ud i at blive solo-mor, en række gode råd fra lægen, en gastro-guide til Paris og læse en ung dansk kvindes historie om at rykke alt op og tage chancen i et nyt land! Vi kunne faktisk blive ved, men vi vil overlade lidt til fantasien, så I også kan blive overraskede når I åbner magasinet

Spottede I de fine bæredygtige sugerør på vores stories i tirsdags? By Cerise havde pyntet Café Coco SÅ flot op til vi kom, der var balloner i alle magasinets farver og så havde de lagt en lille overraskelse til alle gæsterne: disse bæredygtige glassugerør, som du kan bruge igen og igen og igen og igen… – TOTALLY STRAWSOME! Til ingens overraskelse var selv sugerørene simpelthen lavet i farver der matcher vores seneste magasin-udgivelse. De formår virkelig at tænke på ALT hos By Cerise

Det ville være en underdrivelse at sige, at det var en skøn power lunch – for det var en helt fantastisk hyggelig eftermiddag!

Tak fordi I følger med, og har taget så godt i mod magasinet,

Love from Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450