ChriChri fik lov til at indvie noget helt særligt…

Hele ChriChri-redaktionen besøgte Wooma Academy i forbindelse med vores årlige julefrokost forrige uge. Og som noget helt særligt, fik vi lov til at indvie deres store fine Academy-lokale! Lucky us! Vi fik simpelthen lov til at bruge det hyggelige og lækre lokale INDEN Wooma selv nåede at tage det i brug, haha! Men vi fik altså også lov til at komme med til den officielle åbning, da Signe og Neel holdt en hyggelig og intim Christmas Get-Together med sit-down julehygge ved det lange, smukke plankebord, som pigerne har lejet gennem Norbord. Virkelig smart (og smuk) løsning!

Der var disket op med chokoladefondue, skumfiduser, ild i “pejsen”, hvid gløgg og hyggeligt samvær, mens vi ønskede hinanden glædelig jul og tak for et skønt 2019. Signe kunne fortælle at hun i 2020 vil se frem til endnu mere liv i Wooma Studios, fordi de nu har åbnet op for den mulighed at du simpelthen kan booke deres Academy til lige det du ønsker. Om du skal holde en produktlancering, holde møder eller andre arrangementer – i ChriChris tilfælde lånte vi det til julefrokosthygge og styling – så kan du bare tage fat i Josephine hos Wooma, og så står hun klar til at hjælpe. Hun havde sørget for alt for os. Det er virkelig en hjælp, når man i det daglige håndterer mange bolde i luften, aftaler og der generelt er ret meget planlægning der skal gå op. Så det var virkelig værdsat, at Wooma bare sørgede for os på den måde!

Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan booke lokalet til, og Wooma står klar til at hjælpe dig! Læs alt om det her.

Wooma Studio ligger på H.C Andersen Boulevard i Indre By, København
Du kan også møde artisterne i Wooma Yard, som netop har åbnet op i de oprindelige Wooma Studio lokaler i Studiestræde 31 C, Indre By, København

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og