[single_post_category_name]

ChriChri Julefrokost 2019

Vi har glædet os og ventet længe på denne dag. Den årlige ChriChri-julefrokost! Woop Woop!

Dagen startede, som enhver anden tirsdag, hvor vi mødte ind på redaktionen for at nå dagens gøremål. Pyha, er det btw kun os der synes, at der er lige lidt mere travlt op til jul? Men vi nyder juletiden al det vi kan, og har også fået pyntet op på redaktionen. Yay!

Vores julefrokost faldt ”tidligt” i år, og festlighederne gik for alvor i gang efter fyraften. Wooma Studio ligger et stenkast fra vores kontor, og efter de har fået nye lokaler på H.C. Andersens Boulevard, har de fået så meget plads at hele ChriChri-redaktionen har fået lov til at jule-hygge i deres Academy. Vi blev rigtig hygget om og keret for, da Wooma-pigerne stod klar med hvid gløgg og champagne.

Men det er ikke bare for sjov, ballade og champagnens skyld, at vi startede julefrokosten hos Wooma. For er der en, eller ja faktisk to, ting som de er eksperter i, så er det fantastisk styling og smuk makeup! Vi skulle selvfølgelig have en vaskeægte Beauty Lesson med hjælp fra @kamillawooma, som var sød til at hjælpe og guide os gennem den perfekte julefrokost-makeup og hårstyling! Hvis bare alle dage kunne starte i stolen hos Wooma!!!!

 

Efter vi alle, og især vores mandlige kollega , var blevet all glam’ed up med vipper og fine læber, var vi klar til at tage videre. Wine and dine – here we come! Vi tog videre til Madklubben Grill, som havde sørget for at vi kom i den rette julestemning. Vi lader lige madbillederne tale for sig selv her, men seriøst, vores madglade sjæle kunne ikke bede om mere! Der manglede bare ingenting, og da nabobordet sendte en stor lækker flaske champagne over, valgte vi at tage det som deres tak for de høje grin og skøre historier, der kom fra vores bord.

Resten af aftenen kan I nok gætte jer frem til – der var ihvertfald alt hvad vi behøvede af vin og lækkerier!

A Merry ChriChristmas from all of us, to all of you <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide