[single_post_category_name]

Emma Stone i ny rolle!

Vi elsker og kender Emma Stone fra sine roller i Easy A, La La Land, Birdman, Crazy Stupid Love og The Amazing Spiderman, bare for at nævne nogle af vores favoritter! Men hendes kæreste Dave McCary har netop tildelt hende en ny rolle – han har nemlig friet til hende! Parret offentliggjorde deres forlovelse i nat dansk tid, og Dave McCary postede i al sin enkelhed dette på sin Instagram:

https://www.instagram.com/p/B5q8jCvBv7O/

 

Læs også: 8 ting du ikke vidste om filme La La Land

Emma Stone og Dave McCary har dannet par siden 2017, efter Emma i slutningen af 2016 optrådte til Saturday Night Live, som Dave McCary er instruktør på. Generelt er Emma meget glad for at holde sit privatliv for sig selv, og hun har endnu heller ikke selv breaket eller kommenteret forlovelsen. Før Emma Stone dannede par med Dave, var hun kæreste med sin Spiderman-medskuespiller Andrew Garfield gennem 4 år, men parret brød i 2015.
Vi er ihvertfald bare super excited på det nyforlovede pars vegne, og GLÆDER os til vi forhåbentligt får lov at se en masse bryllupsbilleder, når parret på et tidspunkt når til den store dag!

Emma Stone har trods sine bare 31 år vundet både en Oscar og en Golden Globe for sin medvirken i La La Land, og ifølge IMDb haft 46 roller i forskellige film og serier gennem sin karriere. Hendes næste store rolle bliver som den ikoniske Disney-figur, Cruella De Vil, hvor Emma slet ikke er til at genkende!

Læs mere: Sådan ville Disney-karaktererne se ud i virkeligheden

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide