Kendall Jenner afslører, hvem der er den værste forælder i sin familie!

Kendall Jenner har været på James Cordens The Late Late Show sammen med sin ekskæreste Harry Styles. Det var under legen Spill Your Guts at Kendall afslørede hvem hun synes, der er den “værste” forælder blandt sine søskende. Faktisk blev hun bedt om at rangere dem!
Til stor overraskelse rangerede Kendall sin ældste søster Kourtney som den værste mor, Kylie som nr 4, Kim på en 3.plads, Khloé på andenpladsen og Robert fik pladsen som den bedste forælder.

Læs også: Get The Look: Kim Kardashians blå øjenskygge

Kendall lagde dog ud med at sige, at hun synes alle hendes søskende er fantastiske forældre, men valget stod mellem at rangere familien eller drikke 1000 år gammel æggesnaps – så hun valgte selvfølgelig at fortælle hvem hun synes var den værste forælder.  Se hele videoen fra The Late Late Show nedenfor.

Generelt har der været meget uro i Kardashian-familien på det seneste, især da Kourtney for nyligt meldte ud at hun træder ud af sin rolle i Keeping Up With The Kardashians. Fik I set al den drama, der var blandt Khloé, Kim og Kourtney i det seneste afsnit af KUWTK? Husk I kan følge med på HayU!

Læs også: Kourtney Kardashian forlader KUWTK!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og