Justin Chambers forlader Greys Hvide Verden efter 16 sæsoner!

Greys Hvide Verden har underholdt os med drama og søde læger gennem 16 sæsoner, så det kommer som en stor overraskelse at Dr. Alex Karev har filmet sin sidste optræden i serien.

For rigtig mange serier, der kører på sin 16. sæson, er det ikke underligt at der gennem tiden er stor udskiftning i blandt cast-medlemmerne. Greys Hvide Verden er heller ingen undtagelse, og vi fulgte troligt med dengang Izzie forelskede sig i Denny, og de sidenhen begge forlod serien. Vi fik også lov til at se andre væsentlige karakterer som Dr. “McDreamy,” Christina Yang (Meredith Grey’s #workwife), og George O’Malley både komme og gå i serien, og nu er tiden kommet til Alex Karev, som på sin vis har været Merediths modstykke gennem serien – i hvertfald siden hendes bestie Christina stoppede. Meredith og Alex har gennem de 16 sæsoner haft en turbulent relation, men altid haft hinandens hjælp og støtte. Så hvad kommer vi mon til at se Meredith gøre i fremtiden, uden sin Alex? Hun må i hvert fald på udkig efter sin “new person” og så er det spørgsmålet om det bliver blandt nuværende karakterer, eller der kommer nye læger om bord.

Læs også: 13 tegn på du har fundet din work-wife

I følge Justin Chambers, er det på tide for ham at prøve kræfter med andre roller, og hans fratrædelse på Grey-settet sker i forbindelse med skuespillerens 50års fødselsdag, og han har udtalt til det amerikanske Deadline, at han er velsignet med en støttende hustru og fem dejlige børn, som også betyder for ham, at han er klar til at udforske nye sider af sin skuespilkarriere. Vi glæder os til at se Dr. Karev i fremtidige roller – men for os vil han nok altid være Alex.

Det her billede sender os virkelig ned af den Grå/Hvide verdens memory lane!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og