[single_post_category_name]

Prins Harry og Meghan trækker sig som “senior” royale!

Så kom dagen!  Prins Harry og Meghan har i dag annonceret, at de trækker sig som “senior” medlemmer af det britiske kongehus. Annonceringen kom i dag, blot én dag efter deres første offentlige optræden i det nye år. 

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen: Meghan Markle

I en pressemeddelelse, som de også har lagt på Instagram, skriver de:

Efter flere måneders reflektion og diskussioner, har vi besluttet at lave en ændring dette år, ved at begynde at skabe en ny progressiv rolle inden for denne institution. Vi trækker os derfor som “senior” medlemmer af den royale familie og vil arbejde for at blive økonomisk uafhængige, mens hendes Majestæt Dronningen stadigvæk har vores fulde opbakning. Det er med jeres opbakning, som vi især har modtaget de seneste år, at vi føler, at vi er klar til denne omstilling. Vi planlægger nu at fordele vores tid mellem Storbritannien og Nordamerika, imens vi fortsætter med at overholde vores pligter overfor dronningen, the Commonwealth og vores protektioner,” skriver de og fortsætter:

Den geografiske balance vil give os mulighed for at opfostre vores søn til at værdsætte den royale tradition, han blev født ind i, mens vi også giver vores familie plads til at fokusere på det næste kapitel.

De slutter af med at fortælle, at de har planer om at starte en ny velgørende enhed, ligesom de stadig vil samarbejde tæt med dronning Elizabeth, prins Charles og prins William.

Hertugen og hertuginden af Sussex – i folkemunde prins Harry og Meghan Markle – blev gift i 2018 og blev sidste år forældre til sønnen Archie.

Vi glæder os til at følge deres nye eventyr.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide