[single_post_category_name]

Sådan frier du til din kæreste: Disney-style!

Der findes rigtig mange måder at fri til sin kæreste på – nogle mere kreative end andre. Men vent bare til du ser denne video til ende, for den her unge mand, Lee, har brugt sine professionelle skills til at sætte rammerne for det vildeste frieri vi har set længe! Mon Lee’s kæreste siger ja eller nej?

Han har i hvert fald også hævet barren for hvordan man frier, og vi siger ikke at vores forventninger til et fremtidigt frieri nu er through the roof, men hvis ikke vores future husband som minimum samler hele vores familie og overrasker os, eller bare laver en animeret udgave af os som Disney-prinsesse, så bliver det nok et stort fedt NEJ herfra

Læs også: Hvilken karakter fra Disney minder du mest om #1

Se videoen hernede, og så vil vi blot ønske parret stort tillykke!

https://www.instagram.com/p/B7GpxgqJROo/

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide