Nyheder

Billie Eilish teaser sin nye sang til kommende James Bond-film!

Billie Eilish, der fyldte 18 år i december 2019, har taget verden med storm på ultrakort tid. I januar løb hun også med i alt 5 priser ved årets Grammy-uddeling. Heriblandt modtog hun 4 af de største priser, der kan opnåes ved det glamourøse award-show, for blandt andet bedste album og bedste nye kunstner.

Det har i noget tid været offentligt kendt at Billie Eilish og hendes producer-bror Finneas O’Connell har været i studiet for at indspille titelmelodien til den kommende, og 25., James Bond-film. Men nu har stjernen lagt en lille teaser til nummeret ud på sin Instagram-profil! Selvom det ikke er meget vi får lov at høre, er det lige akkurat nok til, at vi glæder os endnu mere til at høre tracket i fuld længde når den, ifølge sangeren selv, udkommer natten til imorgen!

Hør teaseren på No Time To Die her:

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *