Billie Eilish teaser sin nye sang til kommende James Bond-film!

Billie Eilish, der fyldte 18 år i december 2019, har taget verden med storm på ultrakort tid. I januar løb hun også med i alt 5 priser ved årets Grammy-uddeling. Heriblandt modtog hun 4 af de største priser, der kan opnåes ved det glamourøse award-show, for blandt andet bedste album og bedste nye kunstner.

Det har i noget tid været offentligt kendt at Billie Eilish og hendes producer-bror Finneas O’Connell har været i studiet for at indspille titelmelodien til den kommende, og 25., James Bond-film. Men nu har stjernen lagt en lille teaser til nummeret ud på sin Instagram-profil! Selvom det ikke er meget vi får lov at høre, er det lige akkurat nok til, at vi glæder os endnu mere til at høre tracket i fuld længde når den, ifølge sangeren selv, udkommer natten til imorgen!

Hør teaseren på No Time To Die her:

https://www.instagram.com/p/B8ey9PclVY8/

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet