[single_post_category_name]

Er dette beviset på, at ‘Friends’ vender tilbage?!

Der har været snak om et reunion-afsnit af ‘Friends’ nærmest lige siden, serien stoppede. Alligevel skulle der gå mere end 25 år efter, at Monica, Joey, Chandler, Ross, Phoebe og Rachel tonede frem på skærmen første gang, før sådan et reunion-afsnit efter sigende er under forhandling.

LÆS OGSÅ: NYHED: ChriChri MINI plakat

Ifølge mediet Deadline har alle seriens hovedroller nemlig, efter mange forhandlinger, nået frem til en aftale med Warner Bros. om at lave et timelangt reunion-afsnit.

Afsnittet, hvor seriens skabere og producere Marta Kauffman og David Crane, angivenligt også er involveret, er lavet for at brande lanceringen af, at alle afsnit af Friends rykker fra Netflix over på HBO Max. Sidstnævnte gav intet mindre end 425 millioner dollars for rettighederne til den populære serie, som indtil da ellers har været en af Netflix’ mest sete serier.

Indenfor de sidste par måneder har man også kunne følge med på Instagram, hvor flere af seriens skuespillere ofte har delt billeder i selskab med hinanden. Ligesom Jennifer Aniston fik Instagram til at “gå i stykker” ved at lave en profil og var den første profil til at nå én million følgere på kortest tid. Senest har det sidste offline medlem, Matthew Perry, også netop lavet en profil og skrevet “Big news coming” på Twitter.

Dog forlyder rygterne, at der er tale om et improviseret reunion-afsnit, og det vides endnu ikke, om det bliver et rigtigt afsnit, som man kender det, eller om man bare samler hovedrollerne for at efterrationalisere på ‘Friends’-tiden. Vi vil dog holde vores fingre krydsede for, at vi kommer til at se vores ‘venner’, som vi husker dem – bare lidt ældre.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide