Joe Jonas og Sophie Turner venter barn!

OPDATERET 15/5-2020:
Parret har netop selv bekræftet graviditeten, efter at have forsøgt at holde det hemmeligt i månedsvis. De viste maven frem på en gåtur i Los Angeles:
https://www.instagram.com/p/CAITqq1Hd_0/

 

Vi elsker når der er baby-news fra Hollywood, og adskillige kilder bekræfter at Joe Jonas og Sophie Turner eftersigende venter sig! Sophie, 23 og Joe, 30 blev gift i foråret sidste år, og nu kan vi vente i spænding på at parret selv bekræfter graviditeten og måske endda afslører hvornår familieforøgelsen kommer til at ske.

Game Of Thrones-stjernen og Jonas Brothers-sangeren mødte hinanden i 2016, hvor de efter et års forhold blev forlovet. Udover deres første Las Vegas-bryllup valgte parret at holde endnu en bryllupsfest i juni på et slot i Paris – vi er ikke grønne af misundelse, nej…

Joe Jonas yngste bror Nick giftede sig i 2018 med Priyanka Chopra (foto nedenfor), og hans ældre bror Kevin Jonas har to børn med sin ægtefælle, Danielle, så Joe og Sophies kommende barn er altså sikret legekammerater fra day one!

Der skal lyde et STORT tillykke til parret herfra!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og