[single_post_category_name]

Malika Haqq har født sit første barn!

Stort tillykke til Malika Haqq, også kendt som Khloé Kardashians BFF, som netop er blevet mor til sit første barn.

LÆS OGSÅ: Her er glattejernet, som Dyson har brugt 7 år på at udvikle!

Det afslører hun på Instagram med et billede af den lille nyfødte søn med teksten “Ace Flores 3.14.2020”, som vidner om, at han er født den 14. marts.

Malika breakede graviditeten tilbage i september i et (betalt) instagram-opslag, hvor hun skrev:

“Jeg lytter til mit hjerte, og jeg har besluttet, at resten af mit liv, skal være den bedste del af mit liv. Jeg er gravid! Jeg vidste ikke hvornår, jeg vidste bare, at det ville blive en dag. Gud sagde, at det var min tur og jeg kunne ikke være mere taknemmelig for den lille sjæl, der vokser inde i mig. Jeg er din, baby, og du er min. Tak Clearblue for at være “clear” og en del af det mest vigtige testresultat i mit liv. 2020 baby!”

Til at starte med, var det uvist, hvem der var far til barnet, da Malika ikke umiddelbart lod til at være i et forhold, da hun offentliggjorde graviditeten.

Det var først for en måned siden, at hun afslørede, at det var ekskæresten, rapperen O.T. Genasis, der var far til barnet.

“Forhold går ikke altid, som vi havde håbet, men imellem kærlighed og venskab har vi skabt en lille dreng, som meget snart vil komme til verden. Jeg har været single de sidste 8 måneder, men jeg er langt fra alene. OT og jeg har været til alle lægebesøg sammen og elsket vores søn sammen, mens vi har glædet os til hans ankomst. Min prioritet de sidste par måneder har været at give næring og beskytte mit ufødte barn. Vores baby ville ikke være, hvem han er uden hans far og jeg og jeg takker gud for den sjæl, der vokser i mig. Det eneste, der betyder noget, vi er Baby Flores forældre”.

Stort tillykke til de glade forældre!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide