[single_post_category_name]

Stjernespækket show i nat – One World: Together At Home

I nat kan du følge med live når samtlige af Hollywoods største stjerner stiller op til Unicefs og WHO’s støttekoncert – One World: Together At Home, alt sammen hjemme fra kunstnernes egne stuer!

Der er næsten ikke den stjerne, vi kan forestille os, der ikke kommer til at deltage i nattens store støtteshow – du kan blandt andet komme til at opleve Lady Gaga, Elton John, Paul McCartney, Stevie Wonder, Chris Martin, Alanis Morissette, John Legend alt i mens værterne Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon og Stephen Colbert styrer showet.

Vi får næsten gåsehud af at tænke på det forestående show, og tankerne går straks tilbage til alle de videoklip vi har set fra den legendariske Live Aid støttekoncert i 1985, hvor alle tidens største kunstnere stillede op for at samle ind til Afrikas sultende børn. I nat samles stjernerne i stedet for at støtte FN’s Covid19 Fond, der skal bekæmpe sygdommen på verdensplan.

Unicefs generalsekretær Karen Hækkerup deler sin begejstring for One World: Together At Home, og fortæller: “der er nogle begivenheder, der definerer generationer. Corona vil definere vores generation, både fordi den på tragisk vis vil kræve så mange liv, men også fordi vi i fællesskab kommer med nogle svar, viser sammenhold, og hjælper alle dem, der ikke kan komme igennem den her krise alene. Den her koncert, tror jeg, vil blive husket som en stjerne, der lyste i en mørk tid. Jeg er simpelthen så glad for, at de her mennesker stiller op.”

Støttekoncerten har ikke kun en indsamling til formål, men vil også sætte fokus på at hylde verdens sundhedspersonale, der dagligt sætter deres eget liv på spil og kæmper mod coronavirussen.

Du kan se showet One World: Together at Home live på TV2 og TV2 Play fra klokken 02.00 natten til søndag den 19. april. Til dig, der måske ikke lige sidder vågen kl. 02.00 i nat, kan du i stedet se showet søndag den 19. april om aftenen via begge kanaler. Vi skal i hvert fald se med!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide