Adele er ugenkendelig!

I sidste uge fyldte den britiske Hello-sangerinde, Adele, 32 år, og det fejrede hun i stor stil med at flaunte sit nye look! Oprindeligt kunne man se Adele poste en stor fælles tak for alle lykønskningerne i forbindelse med hendes fødselsdag på sin Instagram, men det var hendes udstråling og forvandling, der rendte med al opmærksomheden!

Adele har givet den gas med træningen, men i særdeleshed også med sin kost det sidste års tid, fortæller hendes personlige træner ifølge Hello Magazine UK. Og vi må bare sige YOU GO GIRL! Det hårde arbejde har givet pote, for sangerinden stråler jo! Adele har i vores øjne altid set skøn ud, men det lader til, at hun virkelig har brugt det sidste år på at tage sig af sig selv! Et stort tillykke med fødselsdagen skal det lyde herfra <3 Og mon hun snart begynder at tease sin nye musik? Vi kan næsten ikke vente!

Herunder ses det nye billede Adele delte på sin Instagram, for at takke for alle fødselsdagshilsenerne. Hun er hoppet i den lille sorte sag, håret er glattet og smilet siger vist det hele – Adele ser LYKKELIG ud!

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være