Nyheder

Giveaway! Vind 2 eksemplarer af The Golden Issue!

ChriChri Magasin no 10

Endelig er DET FEDESTE magasin landet! Og nu vil vi forkæle en af jer læsere med chancen for at vinde magasinet til dig selv og til en veninde!

For at deltage i vores giveaway skal du kommentere indlægget her, og fortælle hvem du vil give det 2. eksemplar til – held og lykke <3

DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BESTILLE THE GOLDEN ISSUE
TIL 79,95 KR INKL. FRAGT HER

I magasinet kan du blandt andet læse:

Dita Von Teese helt tæt på
Tips fra bryllupsplanlæggeren
Katherine Diez, Katrine Engberg og
Julia Lahmes boganbefalinger
One on One med Sandra Willer
… og Christiane svarer på jeres spørgsmål!

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 kommentarer

  1. Jeg vil give det andet eksemplar til min højgravide søster, der er tvunget til at forholde sig meget i ro <3

  2. Mim BFF Winnie i danmark.❣️Jeg bor i dubai så sjællendt vi kAn dele et “moment” sammen. Vil elsker at dele en kaffe over Skype mens vi bladre i dette fantastiske skønne magasin.
    Ps jeg har kun ældre issues som er gennemlæst 🥰

  3. Jeg ville give det andet eksemplar til min dejlige veninde fra efterskolen, som jeg ikke har set i mange måneder nu.

  4. Jeg ville give det andet eksemplar til min søde mor, der desværre har lidt ekstra tid i øjeblikket, fordi hun er jobsøgende.

  5. Min veninde Emma, Chrichri er vores musthave sommer magasin når vi rejser på ferie sammen. I år må vi nøjes med at nyde sommeren i DK med chrichri

  6. IIHH for en LÆÆKKER konkurrence!! Med nogle rigtig spændende artikler lyder det til – især den med bryllupplanlæggeren er perfekt, da min veninde snart skal giftes. Og så er det altid fantastisk med boganbefalinger. Jeg vil vildt gerne forkæle en skøn veninde, som jeg forhåbentlig snart skal se!! Hun hedder Tenna og vil elske at få sådan et skøn magasin til at læse ude i solen.

  7. Jeg vil give magasinet til min søster og jeg. Vi ELSKER chrichri magasinerne og ser spændt frem til hvornår der udkommer et nyt, når vi har læst dem igennem op til flere gange

  8. Det skal min veninde Rikke have, fordi hun er en helt fantastisk kvinde, som jeg måtte første gang da vores babyer var 5 uger og nu er børne snart 13år:o)